Remonttityöt - Salo ja lähikunnat

Kylpyhuoneremontti, saunaremontti, keittiöremontti, lattia-asennus ja muut remonttityöt

Kärsiikö koti vesivahingosta? Kyllästyttävätkö vanhat keittiökalusteet, entä kaipaavatko kuluneet lattiat vaihtoa? Kun tarvitset vanhan korjaajaa ja uuden asentajaa, soita meille! Me toteutamme ammattitaidolla kaikki kodin remontit jokaista huonetilaa ja pintaa myöden, oli remontin tarpeesi sitten mikä tahansa. Hyvin tehty remontti nostaa tuntuvasti kiinteistösi arvoa. 

Kylpyhuone- ja saunaremontti

Me Heikkilä Klaus Tmi:llä taidamme märkätilojen remontit laadukkaista vesieristystöistä laatoituksiin ja kylpykalusteiden, lauteiden, saunaovien sekä kiukaiden asennuksiin. Käsistämme saat halutessasi täysin uuden, käyttövalmiin kokonaisuuden tai voimme uusia ainoastaan esimerkiksi laatat tai kaluston. Ota yhteyttä ja tilaa märkätilaremontti - saat tilat, joista ei puutu tyyliä, toimivuutta ja viihtyisyyttä. 

Keittiöremontti

Keittiöremontilla teemme keittiöstäsi sinun näköisesi paikan: puramme vanhan pois ja asennamme tilalle valitsemasi kalusteet, kodinkoneet ja työtasot - keittiön tulee palvella käyttäjäänsä kätevästi ja kaiken tulla olla helposti käden ulottuvilla. Voimme myös tehdä laatoitus- ja maalaustyöt sekä uusia lattiat. Toisinaan keittiön ilmeen uusimiseen riittää pelkkä ovien ja vetimien vaihto.

Lattia-asennus

Asennamme laminaattilattiat, parkettilattiat sekä muovimatot ja laattalattiat. Meillä on VTT:n hyväksymä vesieristyssertifikaatti, joten laatoitamme myös märkätilojen lattiat ja seinät. Työ tehdään aina huolellisista pohjatöistä alkaen tiloihisi sopivan lattiapinnan asennukseen ja viimeistelytöihin saakka. Saat kestävän ja kauniin lattian, joka muuttaa hetkessä koko tilan ilmeen. 

Tapetointi ja sisämaalaus

Pieni pintaremontti piristää kotia ja antaa asumismukavuutta pienellä rahalla. Toteutamme kaikkiin kodin tiloihin seinien tasoitukset, maalaukset ja tapetoinnit vuosien kokemuksella, kustannustehokkaasti. Valitse mieleisesi tapetit, värit ja maalit - me luomme huolellisilla pintatöillä eri kodin tiloihin tunnelmaa ja viihtyisyyttä. 

Julkisivuremontti ja muut remontit

Rakennuksen julkisivua voidaan pitää kotisi käyntikorttina. Sen huoliteltuun ulkonäköön kannattaa panostaa. Kun julkisivun maali lohkeilee ja verhoilu kärsii, ota meihin yhteyttä. Me hoidamme julkisivuremontin talollesi kuntokartoitusta ja lopullisia viimeistely- sekä maalaustöitä myöden. 

Onko mielessäsi jokin muu remontti? Kerro meille - osaavat työntekijämme ovat tottuneet remontoimaan uuteen uskoon mitä haastavimmatkin kohteet niin sisä- kuin ulkotiloissa. 

Ota yhteyttä ja kerro remonttitoiveesi!